Foto's nieuws website-33

Uitstapjes fietstaxi 😃

Wat een feest om de fiets taxi tot onze beschikking te hebben! Wij zijn in korte tijd al bij 3 bedrijven een kijkje wezen nemen.

Bij Verstegen in Venhorst mochten de kinderen de grote vrachtwagens bewonderen. Zij mochten plaats nemen achter het stuur en zelf ervaren hoe het is om een ‘ vrachtwagen chauffeur/ chauffeuse’ te zijn.

Bij Van rijbroek in Uden kregen wij een rondleiding van de papa van Stef. De start was in de kantine met een heerlijk gevulde fruitschaal. Buiten maakten de kinderen kennis met de kraanwagen, heftruck en de beton mixer. Als afsluiter mochten ze de ontzettend grote ‘zand’ bult op waar ze volop gebruik van maakten.

Bij Familie Verhagen werden we ontvangen bij de paarden. Sterre en Jop (en hun mama) gaven ons een rondleiding door de paarden stallen. De kinderen maakte kennis met Henkie de pony die ze mochten aaien en borstelen. Daarnaast mochten ze toekijken hoe de paarden naar binnen werden gebracht. Als afsluiter mochten ze nog heerlijk even op de trampoline spelen.

Kortom het waren hele rijke uitstapjes!

Op naar de volgende!

P.s. Zodra jullie het leuk vinden dat we een keer langs komen, geef het dan gerust even door;)

Meer berichten